Osteopat Sauli Luoma

Jag som driver Osteopatkliniken heter Sauli Luoma och är diplomerad osteopat. Jag tog min examen vid Stockholm college of osteopathic medicin (SCOM) och har drivit min egen klinik i Järna sedan 2005.

Förutom att jag är osteopat har jag gått en utbildning till Idrottsmassör och Massageterapeut samt fotspecialist på Axelsons gymnastiska institut (AGI) och Grancanaria.

Qi gong instruktör (Yuan gong)

Min nyfikenhet och mitt stora intresse för osteopati började som 15 åring av att jag lånade en bok av min far som läste allt han kom åt av en man vid namn Edgar Cayce. Mr Cayce var på sin tid (tidigt 1900 tal) i Amerika en stor medial personlighet.

Jag började som 15 åring att läsa boken ”Den sovande profeten” där jag läste stora delar av när Mr Cayce rekommenderade osteopatisk behandling till sina patienter.

Sedan fortsatte resan av läsning av Mr Cayce framtill att jag till slut sökte in till osteopat högskolan i Stockholm. Där jag sedan fullgjorde en osteopatisk examen efter 5 år av studier.

 

Pris

Första besöket tar ca 60 min och består av en grundlig genomgång av ditt besvär och din medicinska historik. Utifrån första besöket så lägger vi upp en behandlingsplan och behandlingstiden därefter varierar mellan 35-55 min.

Pris 2019
900 kr/behandling